Vilovet A/S

- Medicin og vacciner til produktionsdyr

Vilovet er et medicin distributionsselskab uden private interesser. Vi er en af landets største leverandører af medicin og vacciner til produktionsdyr. Selskabet er grundlagt i starten af 2007 og beskæftiger i dag 18 medarbejdere fra vores domicil ved motorvejen i Hobro. Selskabet er en del af Vilomix koncernen, som ejes af landbruget.

Vilovet var med i markedet fra starten, hvor medicin og vacciner til produktionsdyr blev liberaliseret. Apotekernes monopol blev brudt, og fastprissystemet ligeså. Mange af medarbejderne arbejdede også med veterinærmedicin inden da, så det er meget erfarne folk, inden for dette specifikke felt, der er ansat.

Vilovet har et integreret samarbejde med Hatting A/S, som har et ideelt distributionsnet. Hattings biler sikrer, at medicin og vacciner fra Vilovet leveres efterfølgende hverdag i ubrudt kølekæde.

Vilovet gør meget for at have en venlig og god service, både over for landmænd og dyrlæger. Sikkerheden er også et vigtigt punkt. Dette styres overordnet af firmaets farmaceut. Derudover tilstræbes det, at holde fast ved den troværdige prispolitik, som firmaet har kørt med fra start.

Læs mere om os i vores profilfolder:

Vilovet profilfolder

Du kan læse mere om medicin til dyr på nedenstående sider: